Jouw pand in de schijnwerpers?

Je gebouw verlichten doe je met Cleary

Ben jij opzoek naar de juiste manier om jouw gebouw te verlichten? Of het nu gaat om een monumentaal gebouw of een modern kantoorpand, met de juiste verlichting transformeer je jouw pand in een ware blikvanger.

Ontdek hoe je met innovatieve verlichtingstechnieken jouw pand in de schijnwerpers zet en een onvergetelijke indruk maakt op voorbijgangers en bezoekers.

Blikvanger

Gevels van gebouwen veranderen ‘s nachts in ware kunstobjecten en gebouwen komen tot leven. Met de juiste armaturen komt de nadruk op de architecturale bijzonderheden te liggen en maken we van elk gebouw een blikvanger.

Uniek

Met verlichting verhoog je de zichtbaarheid van je merk en creëer je herkenning. Die manier van herkenning moet jouw identiteit weten te weerspiegelen.

Veiligheid

Waar de basis voor de verlichting het in de spotlight zetten van je gebouw of merk is, is veiligheid een belangrijke bijkomstigheid. Goede verlichting zorgt voor een veilige omgeving, waar zowel werknemers als klanten graag komen.

Duurzaam

Duurzame verlichting betekent voor ons een lage ecologische voetafdruk, jarenlang probleemloos gebruik en een product dat flexibel en aanpasbaar is aan veranderende wensen of regelgeving. Daar gaan we voor.

De spotlight daar waar het nodig is

Een doordacht verlichtingsplan omvat alle aspecten van je gebouw; gevelverlichting, entreeverlichting en accentverlichting. We zorgen ervoor dat het pand overdag harmonieus aansluit bij het totaalbeeld en zetten ’s avonds en ’s nachts de accenten daar waar jij ze het liefste ziet.

SPR - Samenwerking met Cleary

Gevelverlichting

Met gevelverlichting zet je de contouren en details van je pand in de spotlight. Het trekt direct de aandacht van bezoekers en voorbijgangers.

Van subtiele wallwashers tot krachtige floodlights, wij hebben de perfecte oplossing voor elke gevel.

Entreeverlichting

De entree van een gebouw is het visitekaartje van veel bedrijven. Maak een onvergetelijke eerste indruk met een uitnodigende entree. Sfeervolle verlichting zorgt voor een warm welkom en verhoogt tegelijkertijd de veiligheid. Wij helpen je graag in de keuze naar de juiste verlichting.

Accentverlichting

Met deze vorm van ledverlichting worden gebouwen echte herkenningspunten in een stad. Benadruk bijzondere architecturale elementen, logo’s of kunstwerken met gerichte accentverlichting. Zo creëer je echte eyecatchers.

Architecturale verlichting

Bestaat jouw gebouw uit architecturale hoogtepunten? Dan laten we deze graag naar voren komen met onze architecturale verlichtingstechnieken. Zo zijn de mooiste details niet alleen overdag, maar ook in de avond goed zichtbaar.

Project Lira lighting

Van lichtplan tot plaatsing

Strategie & lichtplan

Jouw wensen staan centraal. Wat moet de verlichting opleveren, welk gevoel wil je dat voorbijgangers en bezoekers krijgen en wat moet er opvallen? Samen maken we een lichtplan dat aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Productie

Het lichtontwerp komt tot leven. Onze engineers duiken in het project en gaan aan de slag met de uitgekozen materialen, technieken en designs. Nog heel even wachten tot jouw gebouw in de schijnwerpers staat.

Plaatsing & programmering

Het is zover; we gaan je gebouw aanlichten. Onze technici plaatsen de verlichting en programmeren deze zoals gewenst. De juiste kleuren en felheid worden ingesteld. Je gebouw is nu helemaal af.

Onderhoud & service

Wat niet mag ontbreken is de juiste onderhoud en service. Met periodieke onderhoud zorgen we ervoor dat jouw verlichting van hoge kwaliteit blijft en voorkomen we technische storingen.

Ons productassortiment voor het aanlichten van je gebouw bestaat onder andere uit:

  • Wallwashers in verschillende formaten, lichtniveaus, kleuren en afstraal gedrag.
  • Floodlights in verschillende formaten, witkleuren en lichtniveaus.
  • Lichtlijnen volledig op maat gemaakt.
  • Controllers in diverse soorten, van simpele stand-alone systemen tot op maat gesneden voorgeprogrammeerde oplossingen.
  • De mooiste producten van het merk Lira Lighting.

Laat je gebouw stralen

Ben je klaar om jouw gebouw te transformeren met professionele verlichting? Onze experts staan klaar om je te adviseren en een op maat gemaakt verlichtingsplan te ontwikkelen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details